Galleri udstilling

På denne side ville der løbende komme beskrivelser , med de gallerier , hvor mine malerier ville blive udstillet.

Jeg har også haft galleri udstilling med arbejdende “ workshop “ , hvor jeg laver malerier imens folk kan , føle og mærke , hvordan et maleri bliver ting i ide og tanke.

PORTLAND ART AALBORG

 

PORTLAND ART AALBORG 

Hvor jeg har haft udstillet mine malerier og haft workshop 😉

 

Det er etableret i en gammel smedje, nemlig smedemester J. Krøijers.

Smedemesteren etablerede sig en ejendom i baggården til Algade 35 i 1912.

Efter en nænsom restaurering er lokalerne nu klar til at favne beskueren med sin rå stil.

Portland Art er udsprunget fra ønsket om samling og fremme af lokale kunstnere med udspring og virke i og omkring Aalborg.

Kulturhuset vil primært præsentere kunst, der har sit udspring fra Aalborg, men kunstnere fra hele Danmark vil blive præsenteret, ligesom ambitionerne rækker ud over landets grænser. 

Bag det nye initiativ står Anette Guiti, der i forvejen er kendt i bybilledet som indehaver af Guiti Sko.

Det er passionen for kunst og en fælles drøm om et kulturelt mødested, der danner baggrunden for initiativet, som søsættes i et samarbejde mellem en række kunstnerne, som kommer til at udgøre den faste udstillerkreds.

Det tæller: De faste udstillere er:

Gitte Als, Lene Helledie, Glenni Andersen, Ole Skovsmose, Jette Dodensig, Else Keldsen, Helga Hald, Ellen Demant, Taix alias Bjarne Andersen, Birte ScheelBec, Lars Bo Pedersen, Kathrine Van Godt, Marianne Fiil Vardinghus, Majbritt Biegel, Sussanne Svendsen, Dennis Kristensen og initiativtageren Anette Guiti selv.

En del af Interiøret er fremstillet af møbel kunster Jens Munk Clemmensen, der også er kendt for sine bevægelses skulpturer i træ og beton.